Referenties

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Meer informatie Bereken

Greet, Ekeren

Wat een leuke samenwerking! Zo vind je d’er niet veel meer. Dank je wel om zo behulpzaam te zijn. En het resultaat is FANTASTISCH! Er vloeiden al menige tranen (van geluk weliswaar) bij het bekijken van de film! Dankzij jullie kunnen we eindelijk onze oude filmpjes terug bekijken. Nogmaals nen dikke merci van een tevreden klant die blij is dat ze voor Jalena heeft  gekozen, want zowel de service als de kwaliteit zijn subliem! En een super snelle levering voor heel ongeduldige mensen zoals ik 😉

Eric Delbaen, Aartselaar

Wij zijn bijzonder gelukkig met onze beslissing om ons volledig arsenaal aan dia’s, VHS- en CompactVHS casettes te hebben laten digitaliseren bij Jalena!
Deze heeft ons bijzonder goed geadviseerd en heeft een pracht resultaat afgeleverd tegen een meer dan correcte prijs.
Ons aanstaand verlengd familieweekend, n.a.v. onze 40ste huwelijksverjaardag, kan niet meer stuk!! 🙂

Dirk Everaerts, Sint-Katelijne-Waver

We hebben heel ons familie-archief van dia’s en foto’s laten digitaliseren bij Jalena. Dode herinneringen – vooral dan bij de dia’s die al jaren in hun dozen staken – kwamen plots weer tot leven op onze computerschermen. Dat gebeurde eens te meer omdat alles netjes en bijzonder kwalitatief afgeleverd werd. De familiegeschiedenis zit sindsdien weer vol vitaliteit en wordt nu vrolijk gedeeld!

Jan Willemse, Schilde

Ik heb mijn oude familie albums aan Jalena bezorgd. Ik was verrast te zien dat al mijn foto’s gedigitaliseerd werden zonder mijn oude albums te beschadigen. Ik kan nu mijn familiefoto’s delen met mijn broer en zus en ze bundelen in een nieuw digitaal album.

Yves Vanderhaeghen, Veerle

Oma had nog vele oude films die ze niet meer kon bekijken omdat de projector niet meer werkte. Ze was erg blij toen ik haar de mooi gerestaureerde beelden van vroeger kon tonen op haar TV. Dankzij Jalena kan oma nu haar mooie herinneringen herbeleven.

Gerda Eeckelaert, Zwijndrecht

Ik heb eerst zelf geprobeerd om thuis mijn dia’s in te scannen met een goedkoop apparaatje. Het kostte me erg veel tijd en het resultaat was bedroevend. Ik besliste dan toch het scanwerk door Jalena te laten uitvoeren en zij hebben geweldig werk geleverd. Het was elke Euro waard!